Visma Severa - Fuusor -integraatio

Automatisoidun integraation avulla kaikki haluttu data siirtyy Visma Severasta Fuusor BI -järjestelmään, jossa dataa voidaan visualisoida, analysoida ja tarvittaessa yhdistää muuhun dataan.

Fuusor BI -pilvipalvelun avulla voit hyödyntää liiketoimintatietoa helposti ja tehokkaasti tiedolla johtamisen ja suunnittelun tukena sekä jokapäiväisen toiminnan ohjauksessa. Liiketoimintatieto voi olla mitä dataa tahansa. Eri järjestelmistä haettua tietoa voidaan tarkastella omina aihioinaan tai yhdisteltynä esim. tehokkuusmittareilla.

Tieto kulkee aina mukanasi. Fuusor toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla ja selaimilla ilman mitään asennuksia. Sinulla ja organisaatiollasi on valmiit dashboardit, raportit, mittarit ja analyysit aina käytettävissä. Monipuolisella käyttäjähallinnalla varmistetaan, että jokainen saa juuri hänelle relevanttia tietoa.

Fuusor on moderni ratkaisu, jonka toteutuksessa on voitu hyödyntää uusimpia tekniikoita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia. Nykyaikaisen käyttöliittymän ja interaktiivisten toimintojen avulla voit vaihtaa tarkastelun kohteita ja jaksoja sekä porautumisen tasoa aina mielenkiintosi mukaan. Fuusor skaalautuu vaivattomasti muuttuvien BI-tarpeiden ja datastrategian mukaisesti.