Finazilla on tehokas ja mukautuva ratkaisu budjetointiin, raportointiin sekä jatkuvaan liiketoiminnan suunnitteluun. Finazilla toimii lisäksi laskenta-alustana, jonka avulla talouden ja toiminnan ohjelmistojen tuottama raportointi, sekä Finazillan budjetit ja ennusteet on helppo integroida kolmansiin BI-ratkaisuihin jopa ilman BI-konsulttia.

Finazilla hakee Severan rajapinnan kautta ajastetusti, automatisoidusti ja valvotusti mm. asiakkaat, projektit, tuntikirjaukset, laskut, laskutusennusteet, työntekijät, kustannuspaikat ja tuotteet.

Severasta noudettua tietoa voidaan yhdistellä muista ohjelmistoista Finazillaan siirrettyyn tietoon. Severan tuottamaa tietoa voidaan myös budjetoida, ennustaa ja seurata Finazillan avulla. Finazillan tuottama raportointi voidaan esittää Finazillan käyttöliittymässä tai asiakkaan valitsemassa BI-ratkaisussa.

Finazilla tarjoaa valmiit rajapinnat useimpiin talousjärjestelmiin ja se on helposti integroitavissa myös uusiin ohjelmistoihin.

Jotta rajapinnan käyttöönotto onnistuu, Visma Severassa tulee olla kytkettynä Visma Severan API- rajapinta. Kun Visma Severa API on käytössä, voit luoda rajapinnan tarvitseman API-avaimen ja toimittaa tämän osoitteeseen asiakaspalvelu@finazilla.fi. Asiakaspalvelumme vastaa integraation avaamisesta Finazillaan.