emaileri-ValueFrame -integraation avulla viestit tehokkaasti

ValueFramen CRM -järjestelmä täydentyy joukkosähköposteilla tehokkaaksi viestintätyökaluksi. ValueFrameen on tehty kaksisuuntainen integraatio emailerin uutiskirjepalveluun. emaileri on kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu, jota käyttävät useat sadat yritykset Suomessa.

Lisää näyttävyyttä sähköpostimarkkinointiin

Ammattilaisten viestintävälineellä muotoillaan näyttäviä uutiskirjeitä niin B2B-, B2C- kuin sisäiseenkin viestintään. emailerin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, laatu ja joustava asiakaspalvelu. emailerilla lähetetään tänä vuonna noin 100 miljoonaa sähköpostiviestiä.

Liidit CRM-järjestelmään ja tehoa seurantaan

Integraation avulla myynti ja sähköpostimarkkinointi linkittyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Myyjät voivat ottaa kiinnostuneen liidin hoitaakseen heti kirjeen lähetyksen jälkeen ja kirjata myynnin aktiviteetit normaaliin tapaan ValueFrame CRM:ään. Kontaktiin liitetyistä luokista näet esimerkiksi mistä tuotteista potentiaalinen asiakas on kiinnostunut.

Integraation avulla:

  • Voit luoda ja ylläpitää joukkosähköpostilistoja ValueFramessa, ja ne siirretään automaattisesti emaileriin.
  • Voit lähettää haluamillesi listoille tai yksittäisille kontakteille helposti muokattavia ja näyttäviä uutiskirjeitä emailerista.
  • Voit luoda emailerin tilastojen avulla kontakteista uuden luokan, jonka saat siirrettyä automaattisesti ValueFrameen jälkikontaktointia varten.
  • Sähköpostimarkkinointikielto siirtyy automaattisesti molempiin järjestelmiin suoraan uutiskirjeestä.