ContractZen – Helppoa, tehokasta ja turvallista sopimustenhallintaa.

ContractZen on kaikenkokoisille yrityksille soveltuva uusi pilvipalvelu. ContractZenin avulla hallitset helposti yrityksesi sopimukset, kokoukset ja tärkeät yhtiöoikeudelliset asiakirjat. Se toimii apunasi sisäisissä ja ulkoisissa auditoinneissa. Liiketoiminnalle tärkeät tiedot ovat oikeiden ihmisten saatavilla tietoturvallisesti ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Sopimukset talteen helposti

Lähetä sopimukset palveluun sähköpostilla tai raahaa ja pudota ne suoraan tietokoneeltasi. Valmiiden mallien avulla voit muutamalla klikkauksella lisätä sopimusten perustiedot, sopimustyypin ja halutessasi avainsanat, jotka helpottavat sopimusten hakemista tulevaisuudessa.

Löydä sopimukset nopeasti

Helppokäyttöisen ja modernin hakukoneen avulla löydät haluamasi sopimustiedon nopeasti. Suodata sopimustietoja sopimustyypin, yrityksen, avainsanan tai päivämäärän mukaan. Tallenna tekemäsi haku omaksi työkaluksesi. Etusivulla näkyy myös aktiviteettivirta, josta näet mitä uutta yrityksen sopimuskannassa tapahtuu.

Automaattiset muistutukset määräpäivistä

Mielenrauhasi on taattu, sillä automaattiset muistutukset kertovat ajankohtaiset toimenpiteet, kuten sopimusten uusinnat tai irtisanomiset. Muistutuksia voit asettaa vapaasti mistä tahansa asiasta ja valita kenelle muistutus menee. Helppoa kuin heinänteko!

Lisäksi ainutlaatuiset lisäominaisuudet

(kokoustenhallinta, yhtiörekisteri):
Lähetä hallituksen kokousten kokouskutsut, jaa kokousmateriaali tietoturvallisesti ja seuraa asioiden käsittelyä kokouksissa asiasanoilla. Löydä ja jaa sopimukset ja yhtiöoikeudelliset asiakirjat napin painalluksella sekä hallitse helposti konserniyhtiöiden perustietoja.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]