Mainostoimisto Suhde Oy on helsinkiläinen täyden palvelun mainostoimisto, jonka ydinosaamisalue on asiakassuhdemarkkinointi. 14 hengen yritys kuuluu kansainväliseen InterDirect Network –ketjuun, johon on kutsuttu itsenäisiä huipputoimistoja 33 maasta, ja asiakkaita Suhteella on hyvin lukuisilta eri toimialoilta.

Mainosalan asiakkaat vakuuttivat

Suhteella oli aiemmin projektinhallintajärjestelmä, mutta toimitusjohtaja Tuija Malinen kaipasi enemmän seurantatyökaluja voidakseen tarkastella esimerkiksi myyntiä ja myyntiennusteita. Lisäksi kävi ilmi, ettei vanhaa järjestelmää enää kehitetty. Siispä oli aika löytää uusi palveluntarjoaja. Moni toimija oli ollut yhteydessä, mutta Suhde päätyi ValueFrame PSA –projektinhallintaan. Malisen mukaan valintaan vaikutti suomalaisuus, saman toimialan asiakkaat sekä käytön helppous. Lisäksi Suhteen tilitoimisto käyttää myös ValueFramea. ”Tiettyjen asioiden on toimittava mainostoimiston näkökulmasta, ja jos muutkin mainostoimistot järjestelmää käyttävät, ne varmasti toimivat.”, Malinen perustelee.

Vaivaton käyttöönotto

Lokakuussa 2013 Suhde otti ValueFramen käyttöön. Malisen mukaan käyttöönottoprojekti on aivan ehdoton. Hän kiittelee ValueFramea onnistuneesta käyttöönotosta ja koulutuksesta ja siitä, kuinka projektin aikana Suhteen toiveet otettiin huomioon. Myös tiedot vanhasta järjestelmästä saatiin siirrettyä ValueFrameen. ”Siirtyminen ei ollut niin vaikeaa kuin ajattelin. Turhaan odotimme niinkin kauan ennen kuin siirryimme, koska ValueFramessa on paljon enemmän ominaisuuksia kuin vanhassa järjestelmässä”, Malinen kehuu.

Tuntien kirjaamisen vaivattomuus

Suhteella käytetään ValueFramea tuntien kirjaamiseen projekteille, kustannusarvioiden tekoon ja projektien laskutukseen tehtyjen tuntien perusteella. Malinen myös seuraa työntekijöiden käyttöastetta, minkä verran heillä menee tunteja ja asiakkuuksien kannattavuutta. Lisäksi hän seuraa myyntiä ja myyntiennustetta kuukausi- ja vuositasolla. ValueFrame toimii myös Suhteen asiakasrekisterinä. ”ValueFrame on jokaiselle helppo. Päivittäin tunteja kirjaavalle, laskuja lähettävälle sekä minulle, kun haluan nähdä raportteja”, Malinen kertoo.

Malinen tahtoo muistuttaa muita yrityksiä siitä, että tehdyt tunnit on pakko kirjata ylös. Suhteella oli käynyt työsuojelutarkastaja, ja Malinen oli hetkessä pystynyt näyttämään ValueFramesta, että tunnit on kirjattu. ”Kannattaa käyttää ValueFramea, koska se on niin naurettavan helppo”, Malinen kannustaa ja jatkaa: ”Tuntien kirjaaminen vie vain hetken päivässä ja that’s it!”

www.suhde.fi


Topias Mononen on Visma Solutionsin markkinointikoordinaattori. Topiaksella on vuosien kokemus PSA-liiketoiminnasta ja hän tuntee asiantuntijayritysten toimialat.

Tilaa viimeisimmät blogit ja sisällöt sähköpostiisi.
1 kertaa / kk, ei spämmiä vaan hyödyllistä sisältöä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä jaa sähköpostiasi Visman ulkopuolelle. Katso yksityisyydensuoja.

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti