Visma Severa kokemuksia Invenco

Tiedon johtamiseen ja raportointiin erikoistuneessa Invencossa käytetään Severaa pääasiassa sisäiseen seurantaan, tuntikirjauksiin ja laskutukseen. “Severa tukee palveluja ja projekteja siten, että saan niille vaiheet ja työmääräarviot. Näin tuntikirjaus hoituu helpommin tiimiläisten toimesta, jolloin se helpottaa laskutusta ja raportointia myös asiakkaan suuntaan”, johtava konsultti Niina Lehmus kuvailee Severan käyttöä yrityksessä.

Asiakastyöt aikataulussa ja budjetissa

Invenco toteuttaa monipuolisia suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin liittyviä projekteja. Niinan mukaan Severa tukee asiakastöiden toteuttamista aikataulussa ja budjetissa: “Me annamme työvaiheille, tehtäville ja asiakkaille työmääräarviot. Severan kautta pystymme todentamaan miten työmäärät kohtaavat arvioidun työmäärän.”

Laskutus viikosta päivään

Severa otettiin Invencossa käyttöön, koska tuntikirjaukset haluttiin sellaiselle luotettavalle tasolle, jotta niiden pohjalta voidaan tehdä laskut helposti. “Ennen laskutus saattoi viedä viikonkin, kun tunnit kirjattiin eri paikkoihin. Nykyisin laskutus menee päivässä, maksimissaan kahdessa”, Niina kuvailee laskutusprosessin tehostumista. Nopeampaan laskutukseen on vaikuttanut, että tuntikirjaukset, hinnastot ja tuotteet löytyvät yhdestä paikasta. “Lisäksi meillä on tarkka laskutus- ja tuntienkirjaamisaikataulu, jota pystymme hallinnoimaan Severalla. Meidän tavoite on, että laskutus on vastuuhenkilöille hyvin suoraviivaista. Meidän ei tarvitse hirveästi miettiä onko se oikein vai ei”, Niina täydentää.

 

Yritysten suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio Invenco tarjoaa tiedolla johtamisen vankkaa osaamista. Tärkeimpiin osaamisalueisiin kuuluu tiedon integrointi, tietovarastointi, Business Intelligence ja analyyttiset ratkaisut. Kokeneet hankejohtajat varmistavat asiakastoimeksiantojen onnistumisen aloituksesta päätökseen.

www.invenco.fi


Tiina Holm on Visma Solutionsin markkinointijohtaja. Tiina uskoo vuorovaikutteiseen viestintään, jämäkkään projektinhallintaan sekä tuottavuuteen, mikä syntyy tehokkaista työtavoista ja intohimosta työhön.