Despro Engineering Oy on kasvanut paljon ja vauhdilla. Firmaa perustettaessa työntekijöitä oli seitsemän ja 2,5 vuotta myöhemmin tiimiin kuului jo 60 asiantuntijaa. Despro on asiantuntijapalveluita tarjoava insinööritoimisto. Heidän asiakkaita ovat sähkö- ja televerkkojen omistajat sekä alalla toimivat urakoitsijat.

Kasvu ja lisääntyneet projektit herättivät tarpeen toiminnan systemaattiselle ohjaamiselle. Despro päätti kartoittaa eri toiminnanohjausjärjestelmiä ja he valitsivat lopulta Severan. Valinnassa painoi eniten Severan nykyaikaisuus ja skaalautuvuus, sillä yrityksen aikomus on edelleen kasvaa. Heille oli tärkeää, että palvelu toimii pilvessä ja mobiilisti, sillä Desprolla on useita toimipisteitä ja työ on hyvin liikkuvaa. Heillä on käytössään taloushallinnossa Netvisor, joka on integroitu Severaan. Yksi keskeinen asia onkin, että järjestelmästä löytyy kaikki insinööritoimiston tarvitsemat toiminnot.

Katso koko asiakastarina videolta! Desproon voit tutustua tarkemmin heidän kotisivuiltaan: despro.fi

Kokeile Visma Severaa veloituksetta!


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.