Varumo Oy on 90-luvulla perustettu perheomisteinen tilitoimisto. Yritys tarjoaa asiakkailleen kirjanpito-, reskontra- ja palkanlaskentapalveluja sekä vuokratalouspäällikköpalveluja. Procountor- ja Tikon-taloushallinnon järjestelmiä käyttävä Varumo haluaa erottua kilpailijoistaan sähköisenä tilitoimistona.

Merkittävä ajansäästö

Alkuvuonna 2015 Varumo otti käyttöön ValueFrame PSA Pro –toiminnanohjausjärjestelmän. Yritys kävi läpi useita järjestelmiä. Näistä ValueFrame oli sopivan kokoinen toimija ja se myös täytti Varumon tarpeet parhaiten. Toimitusjohtaja Sami Lammassaari kertoo, että Varumo halusi vähentää laskutukseen menevää työmäärää ja parantaa työajanseurantaa. Laskutuksen automatisointi vapautti huomattavasti lisää työtunteja ja minimoi mahdolliset laskujen luonnissa syntyvät virheet.

Lammassaari kehuu ValueFramen käyttöönottoprojektia ja koulutusta. Varumon asiakastiedot siirtyivät vaivatta ValueFrameen ja järjestelmä parametroitiin vastaamaan Varumon tarpeita. Kaikki käyttäjät saivat koulutuksen järjestelmään ja olivat tyytyväisiä.

ValueFrame integroitu Procountoriin

Varumo käyttää ValueFramea tuntien kirjaamiseen, laskujen luomiseen, johdon raportointiin ja myynnin työkaluna. Henkilöstö kirjaa tekemänsä tunnit ja kohdistaa ne palveluille. Muutamalla klikkauksella palveluista luodaan laskut ja siirretään Procountoriin, josta ne lähetetään eteenpäin asiakkaille. Lisäksi Varumolla on mahdollisuus helposti esittää asiakkailleen tarkemmat tuntikohtaiset laskuerittelyt, mikä lisää laskutuksen läpinäkyvyyttä. ValueFramen raporteista Lammassaari näkee esimerkiksi asiakkaiden kannattavuuden, ja myynnin tueksi asiakkuudenhallinta tarjoaa kattavat asiakastiedot sekä asiakkaaseen liittyvän tapahtumahistorian.

Varumo tähtää kasvuun ja Lammassaari uskoo ValueFramen sopivan tavoitteiseen mainiosti. Hänen mukaansa tilitoimisto säästää aikaa siirtyessään käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää, koska manuaalinen työ vähenee. ”ValueFrame säästää aikaa, ja aika on rahaa”, hän kiteyttää.

varumo.fi


Topias Mononen työskenteli Visma Solutionsin markkinoinnissa. Topiaksella on vuosien kokemus PSA-liiketoiminnasta ja asiantuntijayritysten toimialoista.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]