Visma Severa kokemuksia Arkkitehdit Soini & Horto

Voiko asiantuntijayritys toteuttaa projekteja intohimosta lopputulokseen sekä samalla pitää kiinni liiketoiminnan realiteeteista? Arkkitehdit Soini & Horto huomioi kannattavuuden jo näyttävien hankkeidensa alussa.

Yrityksen tavoitteena on sovittaa toiminnassaan yhteen toiminnalliset, tekniset ja kaupalliset ominaisuudet rakennustaiteellisesti kestävällä tavalla. Tämä näkyy myös käytännössä: Pääsuunnittelijana toimiminen Pasilan Triplassa, 70-luvun toimistotalon muutos Hotelli Bulevardi 26:ksi ja Kämp Gallerian (nyk. Galleria Esplanad) uudistus.

Videolla Arkkitehdit Soini & Horton toimitusjohtaja Sami Horto ja suunnittelujohtaja Santtu Rothsten kertovat, mitkä periaatteet ja asiat ohjaavat yrityksen liiketoimintaa sekä miten Severa tukee tavoitteiden saavuttamista.


Tiina Laapio Visma Solutionsin markkinointi- ja viestintäjohtaja. Tiina uskoo vuorovaikutteiseen viestintään ja johtamiseen, jämäkkään projektinhallintaan sekä tuottavuuteen, mikä syntyy tehokkaista työtavoista ja intohimosta työhön.