Lakitoimisto Smartius haluaa tehdä asiat toisella tavalla, fiksusti ja tämän päivän digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Yrityksellä on toimitiloja useilla paikkakunnilla, mutta toiminnan ytimessä on IT:n mahdollistama vapaus tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta ja ilman raskasta hallintorakennetta. Työskentelyssä hyödynnetään tieto- ja viestintäteknologiaa monipuolisesti: kokoukset hoituvat pääasiassa puhelimen ja Skypen avulla, ja yrityksen kaikki tiedostot ovat tallessa pilvessä. Smartiuksen kokeneista liikejuristeista koostuva tiimi haluaa tehdä työtään joustavasti sekä paikka- ja aikariippumattomasti. Yksi perustajaosakkaista, Kirsi Swanljung-Von Wehrt kertoo, miksi he valitsivat kumppaneikseen Protaconin ja ValueFramen yhteispalvelun.– Koska toimimme liikejuridiikan palveluntarjoajana, tietoturva ja luotettavuus on meille ehdottoman tärkeää. Halusimme turvallisen ja kotimaisen palveluntarjoajan vastaamaan IT-ratkaisuistamme. Protaconin pilvipalveluratkaisut ja ValueFramen toiminnanohjausjärjestelmä olivat meille sopiva yhdistelmä. Niiden avulla virtuaalinen ja mobiili liiketoiminta on meille mahdollista. Kotimainen luotettava kumppani, pilvipalveluun pohjautuvat ratkaisut ja asiantunteva palvelu vakuutti meidät alusta alkaen.

Meillä ei ole hallintoa tai avustavaa henkilökuntaa, joten halusimme palvelun, jossa meidän ei tarvitse itse ajatella tätä asiaa ollenkaan. Näin on käynytkin. Kaikki sujuu ja voimme keskittyä juridiikkaan. Mielenrauha on yksi tärkeimmistä hyödyistä. Tiedämme, että yrityksemme tiedot ovat turvassa ja tarpeen vaatiessa saamme palvelun sujuvasti sinne, missä milloinkin olemme. Vaikka toiminnot olisi digitalisoitu viimeisen päälle, ongelmatilanteessa tarvitaan ihminen, asiantuntija sitä ratkomaan. Kun on palveleva kumppani, ei omaa aikaa kulu selvittelyyn.

www.smartius.fi


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 65 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.

Tilaa viimeisimmät blogit ja sisällöt sähköpostiisi.
1 kertaa / kk, ei spämmiä vaan hyödyllistä sisältöä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä jaa sähköpostiasi Visman ulkopuolelle. Katso yksityisyydensuoja.

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti