TiliNeloset Oy on täyden palvelun taloushallinnon ja isännöinnin palveluyritys. Yhtiö on täysin yksityisessä omistuksessa. Yrityksen asiakkaat ovat useilla eri toimialoilla toimivia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. TiliNeloset Oy:n tarjoamat sähköisen taloushallinnon palvelut mahdollistavat sen, että yrityksen asiakaskunta koostuu laaja-alaisesti eri puolilla Suomea toimivista yrityksistä. Lisäksi TiliNeloset tarjoaa asiakkailleen henkilöstöhallinnon palveluita sekä konsultointipalveluita ja raportointia.

ValueFrame PSA –järjestelmä on tukenut TiliNelosten liiketoimintaa vuodesta 2010 lähtien. ”ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä”, kertoo TiliNelosten hallituksen puheenjohtaja Timo Autioniemi, jolla on TiliNelosia aiempaakin kokemusta ValueFramesta. ”Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit ValueFrameen laskutusta varten niin, että ne kohdistuvat suoraan oikealle asiakkaalle. Samalla laskuttamattomien tuntien osuus voidaan minimoida”.

www.tilineloset.fi


Topias Mononen on Visma Solutionsin markkinointikoordinaattori. Topiaksella on vuosien kokemus PSA-liiketoiminnasta ja hän tuntee asiantuntijayritysten toimialat.

Tilaa viimeisimmät blogit ja sisällöt sähköpostiisi.
1 kertaa / kk, ei spämmiä vaan hyödyllistä sisältöä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä jaa sähköpostiasi Visman ulkopuolelle. Katso yksityisyydensuoja.

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti