Semat Group on projektiosaamiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen niin projektijohtoresursseja, koulutusta ja valmennusta sekä projektitoiminnan kehitys- ja konsultointipalveluja kuin pienempiä, asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä projektiselvityksiä.

Yrityksen asiakaskunta koostuu suurimmaksi osaksi globaaleilla markkinoilla toimivista suurista konepaja- ja teknologiateollisuuden yrityksistä. Semat Groupin asiakkaita ovat mm. ABB, Metso ja Kone.

Semat Group: Reaaliaikainen työtila pilvessä

Projektiosaamiseen erikoistunut Semat on ollut tyytyväinen ValueFrame Docs by M-Filesin käyttäjä vuodesta 2011 lähtien. Hyvin onnistuneen, lyhyen testausajan jälkeen lähes kaikki dokumentit siirrettiin pysyvästi uuteen palveluun.

“ValueFrame Docs by M-Files on meille uusi työtila, jossa toimimme päivittäin. Käytämme palvelua reaaliaikaisesti ryhmässä: tarkastelemme dokumentteja yhtäaikaisesti ja teemme muokkaukset niihin suoraan. Siten oikea versio on aina oikeassa paikassa ja kaikkien saatavilla”, Semat Groupin projektipäällikkö Heikki Laaksonen kertoo.

Suurin osa Semat Groupin henkilökunnasta työskentelee asiakasyrityksien projekteissa talon ulkopuolella sekä Suomessa että ulkomailla.

“Yhteinen, pilvessä toimiva palvelu on meille luonteva ratkaisu: eri projekteihin tarvittavat työkalut ovat jatkuvasti kaikkien käytössä ja saatavilla huolimatta siitä, missä töitä tehdään. Palvelu on reaaliaikaista kaikkialla, sillä kaikki tieto on sidottu projekteihin automaattisesti, ja raportteja sekä tietoa voidaan ajaa ulos koska ja missä tahansa.”

Pilvipalvelu turvaa tiedot

Laaksosen mukaan uuden integraation tärkein ominaisuus löydettävyyden lisäksi on turvallisuus: pilvessä toimiva palvelu hoitaa varmuuskopioinnin automaattisesti, pyörii koko ajan eikä ole niin vikaherkkä.

“Myös uusia asiakkuuksia luotaessa palvelu hakee tarvittavat tiedot suoraan ja kertoo pakolliset kentät. Tämä on helpottanut huomattavasti tietojen lisäystä ja arkistointia, sillä dokumentit tallentuvat nyt automaattisesti oikeaan paikkaan oikeilla metatiedoilla”, Laaksonen kiteyttää.

www.sematgroup.com


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]